Prag, Stockholm och Skåne

Det var roligt i Prag. Numera är jag 30, känns bra...firade tyvärr inte min födelsedag med svenskt VM-guld, men bra för sporten att Finland vann. Sabrine framför areanan:


Vi kom inte iväg förrän på lördag morgon. Ett tekniskt fel gjorde att planet ställdes in på fredagskvällen. Vi fick sova på ett hotell (5-stjärnigt, inte så illa) nära flygplatsen i Zürich och gå upp i ottan, kl sex för att flyga till Prag....


kul att ses luciafirande på läktarna, skapade lite stämning faktiskt....


Här är svenska laget inför semin mot Schweiz...som vanns i sudden.


Hittade lite reklam för VM på stan, coolt!

I helgen har jag varit på stan och köpt julklappar, mysigt! I morgon flyger jag till Stockholm via Wien, 8:55 från Flughafen är på Arlanda 14:00. Ska fira jul med syrran, mamma, Alice, Tim och lite fler...sweet....sedan första klass med tåget ner till Skåne för att fira nyår....träffa andra syrran och hennes familj. Två veckors ledighet, känns fantastiskt :-)

Vm och Prag nästa!

Nu är jag sjukt glad! Jag och Sabrine bestämde oss i sista stund för att dra oss till Tjeckien och se semifinalerna och finalen i Innebandy-VM live....så kl 17.30 lyfter planet på fredag. Hemresa på måndag eftermiddag, en dag ledig från jobbet. Ännu en sak gjorde mig lycklig idag...fick en hel hög med innebandytidningar från Sweden med posten idag, mycket att läsa! Enda negativa är jag är en aning förkyld och det blev värre av att jag tränade igår. Men vad gör det, när en underbar innebandyhelg väntar i Prag, utan jobb dessutom, ska njuta riktigt....

Lite julstämning har jag fått till på mitt lilla rum också. Hittade en fin ljusstake på Jelmoni och har köpt en adventskalender, Choklad förstås! Ska bara jobba sju dagar till det här året....fantastiskt! Känner ingen ångest inför 30-årsdagen heller, vad kan vara bättre än att fira med VM-final?

Vi ses i 02-arenan....kanske ;-)

Innebandy-VM, skidåkning och jul

Idag börjar innebandy-VM för herrar i Tjeckien. Hade varit kul att vara där och följa turneringen LIVE, men tiderna då jag offrade semesterdagar för innebandyn är förbi. Det bli på helgerna istället. Idag ska jag dra mig ner till Sporthalle Hardau och vara funktionär vid en turnering. Var där förra lördagen också och såg ett Zürichderby, GC-HCR...bortalaget vann i sudden. Rätt kul att se herrinnebandy faktiskt, det går snabbare och arrangemangen och hallarna är ofta bättre. I söndags var jag och Sabrine och åkte skidor/snowboard i Grüsch, mellan Landquart och Chur i Graubünden:


Annars längtar jag till julen, bara två veckor kvar. Och nästa söndag kan jag inte kalla mig 20+ längre, då fyller jag 30! Tänkte glömma det genom att gå och shoppa julklappar ikväll och imorgon. Det ska inhandlas en hel del, eftersom jag numera har fyra syskonbarn...samt då två systrar, svågrar och så mammi såklart....så minst nio paket. Men det ska bli skoj att gå och julhandla, hela stan är full av julpynt och skyltning, så jag ska njuta riktigt.