Slutet?

Trist väder idag, regn och rusk...varmt, men bra kontorsväder, ingen sol som kommer lysa rakt i ansiktet pa mig under eftermiddagen..........

Ser framemot kommande helger. Nu i helgen kommer en kompis fran Sverige, nästa helg matcher (om jag far spela) och sedan ska vi snowboarda i Arosa GR 8-9 mars.

Sa jag missar cupfinalen, men jag tror jag klarar mig ända. Träning igar. Kanske min sista i laget jag spelar nu. Far se. Förra gangen värmde jag inte upp med laget. Igar ville de inte värma upp med mig. Det regnade. Hallaaaa, lite regn har väl ingen dött av?

Sedan hade vi tva mal, fyra mot fyra. Vi var sämre. När jag hade bollen försökte jag skjuta. Ett skott helt enkelt. Da gar vi klubban uppat lite, som ni kanske vet. Da hör jag "Huere stock........" skriker spelaren i motstandarlaget som försöker täcka skottet.

Jag blir sur. Säger att jag inte använder sadant sprak och drar. Omklädningsrummet var last, sa jag fick fraga vaktmästaren som öppnade.

Funderar pa att strunta i matcherna kommande helg och ta en paus, hitta ett lag i Zürich. Det finns nagra lag i 2. liga som kanske gar upp och nagra i 2.liga som söker spelare, kanske far jag chansen där?

Innebandyn betyder sa mycket för mig, det är sjukt egentligen. Trivs inte med laget jag spelar i. Daliga tränare, spelare och träningstider. Men man vill ju fa ett bra avslut. Men tränaren kanske inte later mig spela sista rundan, vem vet.

Nej nu maste jag jobba. Tjingeling.

fredag kväll

härligt med kväll och sovmorgon.

ska nu fundera på vad jag ska göra i helgen:

1. se på innebandy / shoppa
2. åka till bergen och snowboarda
3. ta det lugnt
4. åka på city trip någonstans, typ luzern






trött.........................................................

idag. Men det är väl de flesta pa fredagar. Har väl inte haft en superstressig vecka, men har inte sovit bra och inte heller tränat tillräckligt.

Det känns som man bara jobbar, aker hem, äter, sover...........trist :-(

En liten ljuspunkt inträffade. Vi fick en ny medarbetare här. Han var söt, trevlig, pratade mycket med mig, gillade Sverige. Han kom fran Spanien. Kände till min hemstad Lund, Astrid Lindgren, Stockholm och tom Kent :-)

VI gick pa bio förra veckan och sag den suveräna filmen INTO THE WILD.

Han betedde sig dock lite konstigt och informerade mig att han som ju var en sa intressant person, skulle releasa heta news pa mandagen, men ville inte säga vad.....

Har man sagt A far man säga B, eller???

Pa mandagen var nyheterna: han slutar. Fick ta sitt pick och pack och dra samma dag. Sa gjorde jag i och för sig pa xxx där jag stod ut i 7 arbetsdagar :-) Han sa: "I am leaving now. I will call you" Skakade min hand och drog. Ringde gjorde han inte.

Tjaaaa, vem bryr sig. Nästa helg kommer en palitlig killkompis fran Sthlm och hälsar pa. Skönt att slippa fördriva tiden med att ensam ga pa matcher hos lag som inte ens har en riktig sittplatsläktare. Ska njuta av den helgen :-)

Imorgon blir det Dürnten fb riders som möter NLA-laget. Hoppas pa seger, kan behövas efter 1 förlust och en oavgjord mot Dietlikon och Chur.

Försöker ihtta ett nytt lag som spelar GF nästa säsong, 1 liga. Men Jets är fulla med unga spelare (de vill inte ha utlänningar som är sa gamla som jag, det är väl det de menar med : göra schweiz starkare - läste förresten att stora PK tycker att man max ska ha 2 utländska spelare per klubb för att främja juniorernas tillväxt, haller ni med?) och Bülach har nog tillräckligt med CH spelare ocksa, det finns för fa lag här!!!!

Här ska man va ung, schweiziska, ha börjat tidigt, inte fa raseriutbrott, dessutom tala CH-tyska.......just det stora Schweiz som bara vunnit ett guld i en enda lagsport, daminnebandy 2005, lycka till i SWE 09 :-)

Vet inte om jag ska skratta eller grata, jag längtar hem men trivs pa jobbet, dock inte med innebandyn sa mycket.

Lördag mitt i veckan

är det idag...skoj!

hade en bra helg. lördagen var väl inte sa skoj, pa fredagen kom jag in i VIP-rummet pa EFT men inte pa lördagen, trots att andra hade samma leg som jag och de kom in....hatar hatar hatar dem.

söndagen var trevlig. vi var i chur: en solig & fin dag i alperna, snö över bergstopparna, lite kallt av vinden men härigt vinter/varväder. Kul att spela i Minnes & Kunderts gamla hemmahall (tror jag?), fin hall :-)

Vi vann vi vann vi vann.........en match :-) sammanlagt blev det 1+1 för mig, sa glad, brukar inte göra poäng sa jag var överlycklig och nöjd....men mest med vinsten.

Ledde med 2-0 i sista matchen. Sedan försökte motstandarna förstöra för oss med slag slag slag, etc....de lyckades psyka oss, men missade en straff ocksa, de var usla pa att skjuta, matchen hade ettt lagt tempo, men de passade väl hyfsat bra. Vi borde dock gjort fler mal. Jag bränner ju sa manga chanser, tror inte det är sant!

Sedan skadades flera spelare, tur för mig, inte jag.........älskar min orch 27 jag fatt av Minne som hon spelade med i Bastad.........turklubban :-)

Blev ända 2-2. Sedan gjorde en av vara 17-aringar ett mal, 3-2, i sista matchminuten, sa kul att vinna även om vi kommer sluta sist...och idag har vi träningsmatch mot limmat sharks........bra med onsdagar, ända träningsdagen fram till 17 feb pga sportlov, andra hallen är stängd.

Sedan far jag se om jag byter lag eller inte. Vara tränare försvinner...och flera spelare slutar / byter...lite sugen pa 1.liga, men gillar laget och klubben, fast det är langt att aka. Far se efter vara sista matcher, i början av mars.

1.liga spelar ju fler matcher, 14 matcher / säsong pa 14 helger, 3*20 min, 2.liga bara 14 matcher, men pa 7 helger, bara 2*20 min. Vad är viktigast att va lojal eller att utvecklas som spelare?