2008 ett välkommet ar.........

Snart är det nytt ar, äntligen. Som man har väntat.

Tur för mig att aret iaf fick ett lyckligt slut, med bra jobb..........hade lite trista upplevelser med de andra.

Sitter pa jobbet. Här i CH har vi ledigt 1-2.12 men jobbar alltsa idag 31.12. Inte mig emot.

Helgen var inte sa rolig. Hade inget direkt att göra, sa det blev lite städning, tvätt, matlagning, etc....

Hoppas min licens gar igenom denna gang. Försökte byta 2004/05 till samma lag (Red Ants.2, sist i tabellen, 2.liga, da 1.liga), men pa ngt sätt funkade det inte.

NU 2007: Sa ringer jag CH-förbundet och fragar. En person säger "vi fixar med SIBF och IFF". De skickar till IFF men inte till SIBF....Tur i oturen..........ringer IFF: De har skickat papprena till SBIF, men först 27.12!!! Men SIBF har semester 22.12.-2.1....och CH-förbundet gör bara övergangar 24.12-31.12........

Har gjort som min tränare sagt:fixat själv. Betalt övergangsavgiften.........skickat papprena. Ringt IFF och CH-förbundet.

Sa jag far hoppas att det gar!!! Kan inte förbundet veta reglerna och klubben hjälpa en med sadana grejer, borde de inte göra det???

bland tomtar och paket

lite julbilder:

image15

image16

image17

image18

image19

image20

Fick i julklapp:

peak tröja

freebandy klubba

underkläder

vantar

winnerbäck skiva

etc-----gott nytt år 2008!!!!

god jul och gott nytt år!!!

image13

nu är det snart julafton!!! Egentligen önskar jag mig ingenting...bara lite tid med tjejen ovan.... denna tröja fick hon julen 2005....shoppade på sergels torg då.

Svårt att va från nära och kära med nu får man lite tid. Men ska till Schweiz igen redan 26.12 för att jobba i mellandagarna. Så är det med ett nytt jobb.

Idag blev det en runda på IKEA med Alice (bilden...). Har två syskonbarn att vänta i sommar..en från respektive storasyster....kul! Jag den eviga singlen lär inte få några barn på ett tag. Har lovat chefen att inte skaffa några, hahaha...:-)

Jobbet är skoj! Sitter på oaris i urdorf, steinacker utanför Zürich. Långa dagar....med trevligt och mysigt! Litet företag! Bra betalt, vilket är kul. Fick lön i fredags.....firade med att se Dietlikon-Red Ants.

Hård match. D spelade stundtals brutalt. Simone Berner slängde in Petra Kundert i sargen tre ggr utan att bli utvisad. Mirca Anderegg fick en tvåa då hon tog handen och slängde Hofsteffer rakt ut i sargen. En femma tycker jag. Lunkan gjorde ngt liknande i en match. Femma....

Kundert drabbade i och för sig ihop med Rhöös.....men hon stod upp igen spelade bra och gjorde några assists. Men Petra K fick sista målet. 19.31 på klockan. 

Se upp i EC: IKSU och Rönnby, ta med hockeyhjälm och fotbollsskydd!!!

God jul allihopa!!!!

Diddeloo diddeley och Kundert den bästa!

vilket coolt plakat va? Hämtat pa redants.ch. Vet inte om jag far använda bilden, men tar bort den om ngn klagar, haha..........

image11

Sag match i dag med laget i fraga. De är heta! Petra Kundert gjorde ett fantastiskt solo goal i mitten av andra perioden. Dribblade bort hela Baern-försvaret........snyggt och bra!

Stadelmann, Anderegg mfl satt pa läktaren. De möter ju RA pa fredag, ska bli kul att se innan jag aker hem för julen. Blir jämnt här ocksa.

Hittade en sommarbild pa Diddeloo, mitt syskonbarn. Här i humlegarden i sthlm city. Sötis, va? Med sin blonda kalufs, här med min curve i handen........den gillade han. Ska bli kul att se honom i jul! Kanske aker jag hem till sommaren ocksa....han ska fa ett syskon i aug.....!!! Fick förresten en unihoc tröja av en kompis här i födelseagspresent, fyllde ar igar!

image12
Annars är det jobb som gäller!

Förra veckan var jag pa all star. Ch var bra men rätt bleka pa ngt sätt...ville inte vinna verkade det som....jaja det är ju inte VM, men ända....efterat party.......rätt skoj..........blev nagra öl.


All Star utan världens bästa Minne!

Grüezi mitenand!

Sitter här i ZH och saknar spelare som Minne. Jo Kundert är bra, men slår inte Hermine i alla lägen. Synd att hon så gärna spelar i SWE. Här i Schweiz, skulle hon också utvecklas......men man får ju respektera hennes beslut.....


På Kastrups flygplats

Jaha. Nu sitter man här och väntar på planet till Zürich. Klockan är 12.19. Planet flyger iväg 14.49. Hellre vänta än att stressa in i den sista minuten....

image9
Den som väntar på ngt gott....väntar väl aldrig för länge. Detta är för övrigt St.Moritz.
Fick inte jobbet där, men vem vill jobba i en rökig pub bland massa fulla engelsmän som sörjer EM-floppen?

Vädret är dåligt. Och jag gillar inte att flyga. Vilket betyder turbulence....vilket jag inte uppskattar. Föredrar tåget, men ni som är ekonomer vet vad jag talar om: KOSTAD = tid, pengar & möda. En enkel kostnadskalkyl säger att det inte är värt att lägga 20 timmar på en railtour ner till Traumland Schweiz.

Väl där ska jag hämta mitt kontrakt hos min kompis som jag bott hos en tid, sedan åka till mitt nya hem vid Zürich See. Gillar vatten, hav eller sjö spelar ingen roll.

Igår var jag på Lidingös soptipp med min svåger och sågade itu gamla MIO och IKEA-möbler och slängde dem. Skönt att bli av med gammalt skit.

Min tredagarstripp i Sverige var ingen artighetsvisit precis.

Andra dagen ägnade jag bland flyttlådor. På kvällen siktade jag in en träning vid Brommaplan, åkte dit, 3 timmar fram och tillbaka. Ingen träning. Bara KTH där, mitt exlag, som inte såg ut att vara så många, men jag drog till Maccedonken som min andra svåger kallar stället och åt "mat". Gott!

Ja och sen igår. Träffade en trevlig killkompis, såg en match i elitserien. Vädret var hemskt. Skönt att komma till lägenheten. Kvar var jag, sängen och ICA-affären som stänger 20.00 var öppen. Så jag unnade mig lite god mat, dvs creme fraiche, avocado & räkor. Lite svenskt lösgodis blev pricken över i:et och lite serie A-fotboll....

Sov sen gott och nu är jag snart hemma och imorgon första dagen på jobbet! Just det, såg idol i fredags och träffade Alice, min systerdotter. Hon är söt!

image10

Ville inte ta nya bilder på henne, hon gilllar inte att bli fotad, så en gammal bild får duga.
Ja tiden går fort när man har roligt! När något slutar börjar något nytt! Det var på tiden.